Спорт и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРИТЕ ВО РАКОМЕТ ПО ОДИГРАНИ 2 КОЛА – ЛИГА ЦЕНТАР

1Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ 11 Октомври –

ООУ Кирил и Методиј

06.03.2023

12.00ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 20 – 02
2 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Киро Глигоров

06.03.2023

12.45 ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 24 – 01
3 ООУ Димитар Миладинов

ООУ Ј.Х.Песталоци

06.03.2023

13.30 ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 15 – 12
4 ООУ Кочо Рацин –

ООУ Коле Неделковски

06.03.2023

14.15 ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 07 – 15

 

2Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Коле Неделковски –

ООУ Гоце Делчев

08.03.2023

12.00среда

11 Октомври 10 – 11
2 ООУ Димитар Миладинов

ООУ Киро Глигоров

08.03.2023

12.45 среда

11 Октомври 25 – 05
3 ООУ Кирил и Методиј

ООУ Кочо Рацин

08.03.2023

13.30 среда

11 Октомври 01 – 14
4 ООУ 11Октомври

ООУ Ј.Х.Песталоци

08.03.2023

14.15 среда

11 Октомври 21 – 09

 

 

3Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Ј.Х.Песталоци –

ООУ Кочо Рацин

14.03.2023

12.00 ВТОРНИК

11 Октомври 14 – 16
2 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Кирил и Методиј

14.03.2023

12.45 ВТОРНИК

11 Октомври 17 – 02
3 ООУ Коле Неделковски –

ООУ Киро Глигоров

14.03.2023

13.30 ВТОРНИК

11 Октомври 20 – 01
4 ООУ Димитар Миладинов

ООУ 11 Октомври

14.03.2023

14.15 ВТОРНИК

11 Октомври 18 – 15

 

4Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Ј.Х.Песталоци

16.03.2023

12.00 ЧЕТВТРОК

11 Октомври 16 – 07
2 ООУ Кочо Рацин –

ООУ Димитар Миладинов

16.03.2023

12.45 ЧЕТВТРОК

11 Октомври 22 – 30
3 ООУ Коле Неделковски –

ООУ Кирил и Методиј

16.03.2023

13.30 ЧЕТВТРОК

11 Октомври 13 – 02
4 ООУ 11 Октомври –

ООУ Киро Глигоров

16.03.2023

14.15 ЧЕТВТРОК

11 Октомври 16 – 01

Табела по одиграни 4 кола

 

Р.б училиште одиграни победи порази гол разлика бодови
1 ООУ 11 Октомври 4 4 0 75 – 27 8
2 ООУ Гоце Делчев 4 4 0 68 – 20 8
3 ООУ Д.Миладинов 4 3 1 85 – 57 6
4 ООУ К.Неделковски 4 3 1 58 -21 6
5 ООУ Кочо Рацин 4 2 2 60 – 60 4
6 ООУ Ј.Х.Песталоци 4 0 4 42 – 65 0
7 ООУ К.Методиј 4 0 4 07 – 64 0
8 ООУ Киро Глигоров 4 0 4 08 – 85 0

 

Најдобри стрелци по одиграни 4 кола

 

1.Симоновски – 33       ООУ Кочо Рацин

2.Гацевски – 32             ООУ Д.Миладинов

3.Деспотовски – 24       ООУ 11 Октомври

4.Маркоски – 24            ООУ Коле Неделковски

5.Благоев – 20               ООУ 11 Окромври

6.Наумовска – 19           ООУ Коле Неделковски

Comments are closed.

Close Search Window