Uncategorized|

Почитувани сограѓани,

Во врска со спроведувањето на Пописот на населението, лицата, домаќинствата и становите во Република Северна Македонија 2021, КПР 42 Општина Центар – Скопје ги известува жителите дека обезбеди посебен простор за попишување на лица кои досега не се попишани од разни причини.

Сите непопишани граѓани ќе можат да се попишат во Младинскиот центар „Матично“, секој ден од 8:00 – 20:00 часот.

Телефонски број за контакт: 076 496 328

Comments are closed.

Close Search Window