Активности|

Градоначалникот на општина Центар распиша Јавен повик за иницијативи за изработка на урбанистички планови. Граѓаните може да достават иницијативи за носење нови урбанистички планови, или измени во веќе постојните. Јавниот повик ќе трае од 11.03.2019 до 12.04.2019 година, и е со цел да го направиме сите заедно Центар поубаво и похумано место за живеење.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window