Активности|

Денес  градоначалникот Герасимовски оствари средба со проф. д-р Темелко Ристески претседател на Здружението на ветерани и резервисти од одбраната и безбедноста. Разговараа за случувањата во општината, проектите на кои се работи и како и на оние кои се во планирање.

Од општината имаа неколку барања за кои градоначалникот вети реализација и идна поддршка за понатамошните активности на здружението. Со добар збор градиме партнерства и нови соработки.

Comments are closed.

Close Search Window