Активности, Животна средина|

Расчистена е депонијата помеѓу блоковите во Градски ѕид. На критичните точки во Пролет, Буњаковец, Зелен пазар, кај Беко и Капиштец внимателно ги исчистивме одводните шахти за атмосферските води со цел да се спречи нивното запушување, што може да биде ризично во случај повторно да имаме пороен дожд.Косевме и кастревме околу пешачките патеки на повеќе локации во Центар.
На барање на граѓаните, расчистени од гранки се тротоарите на ул. 50 дивизија.Да ја чуваме нашата општина чиста и убава.

 

Comments are closed.

Close Search Window