Комунални дејности|

Повеќе локации во Општина Центар исчистени, освежени и искосени.

Нашите хигиеничари чистеа на потегот околу Градскиот стадион и салата Работнички, искосени и расчистени се училишните дворови на ООУ „Киро Глигоров“ и ООУ ,,Кочо Рацин“, во Буњаковец со цистерни ги поминавме и освеживме маалските улици.

Апелираме до граѓаните и до сите надлежни служби во Градот да се грижат за комуналната хигиена во летниот период за да го заштитиме нашето здравје во претстојните врели месеци.

 

Comments are closed.

Close Search Window