Активности, Животна средина|

Работна акција на општинската администрација. Го освежуваме Паркот на Франкофонијата, фарбаме клупи, собираме смет, чистиме и миеме споменици.
Со сопствен придонес испраќаме порака до секој граѓанин да ги почитува и практикува овие принципи како услов за почиста животна средина, подобро здравје, поквалитетен и подолг живот на сите нас.

 

Comments are closed.

Close Search Window