Активности, Здравствена заштита|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски и директорот на ЈУМЦСР Изеир Мемеди ги посетија пријателчињата од Трисомија 21-Скопје, по повод одбележување на светскиот ден и подигнување на свеста за лицата со Даунов синдром.
Општина Центар останува цврсто на заложбите за еднаков третман и еднакви можности за сите, за инклузивен пристап и општество без предрасуди, бидејќи во ист свет живееме сите!

Comments are closed.

Close Search Window