Комунални дејности|

Во тек се градежни активности за оформување на мал паркинг простор, веднаш до ООУ „Коле Неделковски“ на местото на поранешната барака која беше дивоградба и неодамна се урна.
Малиот паркинг ќе помогне во регулирање на сообраќајот особено наутро и попладне кога родителите ги оставаат или ги земаат децата од училиште и ќе ја големи безбедноста на сите други ученици и вработение во училиштето.
Вложуваме во нови паркинг места и подобри сообраќајни решенија за сите жители во Центар.

Comments are closed.

Close Search Window