Спорт и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРИТЕ ВО РАКОМЕТ ПО ОДИГРАНИ 7 КОЛА – ЛИГА ЦЕНТАР

1Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ 11 Октомври –

ООУ Кирил и Методиј

06.03.2023

12.00ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 20 – 02
2 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Киро Глигоров

06.03.2023

12.45 ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 24 – 01
3 ООУ Димитар Миладинов

ООУ Ј.Х.Песталоци

06.03.2023

13.30 ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 15 – 12
4 ООУ Кочо Рацин –

ООУ Коле Неделковски

06.03.2023

14.15 ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 07 – 15

 

2Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Коле Неделковски –

ООУ Гоце Делчев

08.03.2023

12.00среда

11 Октомври 10 – 11
2 ООУ Димитар Миладинов

ООУ Киро Глигоров

08.03.2023

12.45 среда

11 Октомври 25 – 05
3 ООУ Кирил и Методиј

ООУ Кочо Рацин

08.03.2023

13.30 среда

11 Октомври 01 – 14
4 ООУ 11Октомври

ООУ Ј.Х.Песталоци

08.03.2023

14.15 среда

11 Октомври 21 – 09

 

 

3Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Ј.Х.Песталоци –

ООУ Кочо Рацин

14.03.2023

12.00 ВТОРНИК

11 Октомври 14 – 16
2 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Кирил и Методиј

14.03.2023

12.45 ВТОРНИК

11 Октомври 17 – 02
3 ООУ Коле Неделковски –

ООУ Киро Глигоров

14.03.2023

13.30 ВТОРНИК

11 Октомври 20 – 01
4 ООУ Димитар Миладинов

ООУ 11 Октомври

14.03.2023

14.15 ВТОРНИК

11 Октомври 18 – 15

 

4Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Ј.Х.Песталоци

16.03.2023

12.00 ЧЕТВТРОК

11 Октомври 16 – 07
2 ООУ Кочо Рацин –

ООУ Димитар Миладинов

16.03.2023

12.45 ЧЕТВТРОК

11 Октомври 22 – 30
3 ООУ Коле Неделковски –

ООУ Кирил и Методиј

16.03.2023

13.30 ЧЕТВТРОК

11 Октомври 13 – 02
4 ООУ 11 Октомври –

ООУ Киро Глигоров

16.03.2023

14.15 ЧЕТВТРОК

11 Октомври 16 – 01

 

5Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Кочо Рацин –

ООУ 11 Октомври

20.03.2023

12.00 ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 25 – 35
2 ООУ Гоце Делчев –

ООУ Димитар Миладинов

20.03.2023

12.45 ПОНЕДЕЛ

11 Октомври 16 – 12
3 ООУ Кирил и Методиј –

ООУ Киро Глигоров

20.03.2023

13.30 ПОНЕДЕЛ

11 Октомври 10 – 03
4 ООУ Ј.Х.Пестсалоци –

ООУ Коле Неделковски

20.03.2023

14.15 ПОНЕДЕЛ

11 Октомври 13 – 16

 

 

6Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Кочо Рацин –

ООУ Гоце Делчев

22.03.2023

12.00 СРЕДА

11 Октомври 16 – 23
2 ООУ Димитар Миладинов

ООУ Кирил и Методиј

22.03.2023

12.45 СРЕДА

11 Октомври 17 – 04
3 ООУ Коле Неделковски

ООУ 11 Октомври

22.03.2023

13.30СРЕДА

11 Октомври 23 – 23
4 ООУ Ј.Х.Песталоци –

ООУ Киро Глигоров

22.03.2023

14.15 СРЕЕДА

11 Октомври 10 – 00

 

7Коло Екипи Датум Сала Резултат
1 ООУ Димитар Миладинов

ООУ Коле Неделковски

27.03.2023

12.00 ПОНЕДЕЛ.

11 Октомври 20 – 15
2 ООУ Ј.Х.Песталоци –

ООУ Кирил и Методиј

27.03.2023

12.45 ПОНЕДЕЛ

11 Октомври 16 – 05
3 ООУ Кочо Рацин –

ООУ Киро Глигоров

27.03.2023

13.30 ПОНЕДЕЛ

11 Октомври 17.- 04
4 ООУ Гоце Делчев –

ООУ 11 Октомври

27.03.2023

14.15 ПОНЕДЕЛ

11 Октомври 15 – 16

 

Табела по одиграни 7 кола

 

Р.б училиште одиграни победи порази нерешено Гол разл. бодови
1 ООУ Гоце Делчев 7 7 0 0 123 -63 14
2 ООУ 11 Октомври 7 5 1 1 148 – 91 11
3 ООУ Д.Миладинов 7 5 2 0 134 – 92 10
4 ООУ К.Неделковски 7 4 2 1 112 – 77 9
5 ООУ Кочо Рацин 7 3 4 0 118 -122 6
6 ООУ Ј:Х:Песталоци 7 2 5 0 81 – 75 4
7 ООУ Кирил Методиј 7 1 6 0 26 – 100 2
8 ООУ Киро Глигоров 7 0 7 0 15 – 122 0

 

 

Најдобри стрелци по одиграни 7 кола

 

  1. Благоев – 55 ООУ 11 Окромври
  2. Маркоски – 51 ООУ Коле Неделковски
  3. Гацевски – 49 ООУ Д.Миладинов

 

 

ПОЛУФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ

 

Р.б училиште одиграни победи порази нерешено Гол разл. бодови
1 ООУ Гоце Делчев 7 7 0 0 123 -63 14
2 ООУ 11 Октомври 7 5 1 1 148 – 91 11
3 ООУ Д.Миладинов 7 5 2 0 134 – 92 10
4 ООУ К.Неделковски 7 4 2 1 112 – 77 9

 

 

1.ООУ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ – ООУ КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ

2.ООУ 11 ОКТОМВРИ – ООУ ДИМИТАР МИЛАДИНОВ

Comments are closed.

Close Search Window