Состојбата со паркинзите, јавната чистота и подобрување на инфраструктурата, главни теми на отворениот ден со граѓаните и градоначалникот Герасимовски во Општина Центар

Активности|

Оштетувањата на улиците и тротоарите, подобрувањето на... Повеќе → Состојбата со паркинзите, јавната чистота и подобрување на инфраструктурата, главни теми на отворениот ден со граѓаните и градоначалникот Герасимовски во Општина Центар

Изминатата седмица санкционирани 218 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 218 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: „Ленинова“ ќе добие атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: „Ленинова“ ќе добие атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места

Герасимовски: Отворен нов пензионерски клуб во Капиштец

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Отворен нов пензионерски клуб во Капиштец

Герасимовски: За 100 семејства по 7000 денари парична помош за новороденчиња

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: За 100 семејства по 7000 денари парична помош за новороденчиња

Герасимовски: По барање на граѓаните, идејното решение за улицата „Мирослав Крлежа“ во Дебар Маало ќе има измена

Активности|

По барање на граѓаните, идејниот проект за улицата... Повеќе → Герасимовски: По барање на граѓаните, идејното решение за улицата „Мирослав Крлежа“ во Дебар Маало ќе има измена

Монтажен паркинг во Капиштец, нова градинка во Пролет и други проекти во програмите за развој на Општина Центар за периодот 2022-2024 година

Активности, Совет|

Советниците на Општина Центар на вчерашното продолжение на... Повеќе → Монтажен паркинг во Капиштец, нова градинка во Пролет и други проекти во програмите за развој на Општина Центар за периодот 2022-2024 година

Јавен конкурс за учество на обуки на невработени жени во Општина Центар

Проекти|

КОНКУРС за учество на обуки Фондација ЦЕЕД Македонија... Повеќе → Јавен конкурс за учество на обуки на невработени жени во Општина Центар

Герасимовски: Ќе иницирам средби со граѓаните пред секоја нова реконструкција во општината

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Ќе иницирам средби со граѓаните пред секоја нова реконструкција во општината

Герасимовски: Лицата со оштетен слух добиваат бесплатно паркирање на сите паркинзи на ПОЦ

Активности, Проекти|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски го... Повеќе → Герасимовски: Лицата со оштетен слух добиваат бесплатно паркирање на сите паркинзи на ПОЦ

Close Search Window