Дневен ред за 41-ва седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 41-ва седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 41-ва седница на Совет

Хуманитарна акција за донирање книги во центарските читални „Славко Јаневски“ и „Ацо Шопов“

Активности|

Од понеделник, 20.1.2020, во читалните на Општина Центар,... Повеќе → Хуманитарна акција за донирање книги во центарските читални „Славко Јаневски“ и „Ацо Шопов“

Советот на Општина Центар ќе одлучува за барањата на пазарџиите од Зелен пазар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и... Повеќе → Советот на Општина Центар ќе одлучува за барањата на пазарџиите од Зелен пазар

Изминатата недела санкционирани 272 непрописно паркирани возила во Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата недела санкционирани 272 непрописно паркирани возила во Центар

Повторна јавна презентација и повторна јавна анкета за ДУП Градска четврт З 12 – локалитет Парк 1 и дел од Дебар Маало 2

Активности|

Врз основа на член 24 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Повторна јавна презентација и повторна јавна анкета за ДУП Градска четврт З 12 – локалитет Парк 1 и дел од Дебар Маало 2

ЈП ПОЦ: Пазарџиите протестираат за да продолжат со злоупотребите кои ги вршат секојдневно

Активности|

Во изминатите неколку дена пазарџиите од „Зелен Пазар... Повеќе → ЈП ПОЦ: Пазарџиите протестираат за да продолжат со злоупотребите кои ги вршат секојдневно

Изминатата недела санкционирани вкупно 216 непрописно паркирани возила

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата недела санкционирани вкупно 216 непрописно паркирани возила

Дневен ред за 40-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 40-та седница на Совет на Општина Центар –... Повеќе → Дневен ред за 40-та седница на Совет

Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско корисна работа

Активности|

Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за... Повеќе → Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско корисна работа

„Центар не е паркинг!“ – Кампања за подигање на јавната свест за последиците од прекумерното користење на возила

Активности|

Од денеска, ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар... Повеќе → „Центар не е паркинг!“ – Кампања за подигање на јавната свест за последиците од прекумерното користење на возила

Close Search Window