Доделени вкупно 122 стипендии на основците за врвни постигнувања во повеќе области

Активности, Култура, Образование|

Општина Центар за учебната 2023/2024 година додели вкупно 122... Повеќе → Доделени вкупно 122 стипендии на основците за врвни постигнувања во повеќе области

ДОДЕЛЕНИ 37 СТИПЕНДИИ ОД ОБЛАСТА НА НАУКАТА, ТЕХНИКАТА И ПОСЕБНИТЕ ВЕШТИНИ ЗА УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА

Активности, Образование|

На учениците кои постигнаа високи резултати на државни и... Повеќе → ДОДЕЛЕНИ 37 СТИПЕНДИИ ОД ОБЛАСТА НА НАУКАТА, ТЕХНИКАТА И ПОСЕБНИТЕ ВЕШТИНИ ЗА УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА

Герасимовски: Доделивме стипендии за 8 ученици од социјален ризик во нашите училишта

Активности, Образование|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Доделивме стипендии за 8 ученици од социјален ризик во нашите училишта

Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на науки, техника и посебни вештини од општинските основни училишта на територијата на Општина Центар-Скопје за учебната 2023/2024 година

Образование|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локалната... Повеќе → Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на науки, техника и посебни вештини од општинските основни училишта на територијата на Општина Центар-Скопје за учебната 2023/2024 година

Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта на територијата на Општина Центар-Скопје за учебната 2023/2024 година

Образование|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локална самоуправа... Повеќе → Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта на територијата на Општина Центар-Скопје за учебната 2023/2024 година

Оглас за доделување спортски стипендии на талентирани спортисти од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар во учебната 2023/2024 година

Образование|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локалната... Повеќе → Оглас за доделување спортски стипендии на талентирани спортисти од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар во учебната 2023/2024 година

Заврши училишната Лига Центар 2023, награди и стипендии за најдобрите тимови и ученици

Спорт и млади|

Во спортската сала на ООУ „11 Октомври“ во Општина Центар,... Повеќе → Заврши училишната Лига Центар 2023, награди и стипендии за најдобрите тимови и ученици

Општина Центар доделува 15 стипендии за Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје

Активности, Образование|

Во рамки на Меморандумот за соработка со Универзитетот за... Повеќе → Општина Центар доделува 15 стипендии за Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје

Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар-Скопје за учебната 2022/2023 година

Култура, Образование|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локалната... Повеќе → Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар-Скопје за учебната 2022/2023 година

Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на науките од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар-Скопје за учебната 2022/2023 година

Активности, Образование|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локалната... Повеќе → Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на науките од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар-Скопје за учебната 2022/2023 година

Close Search Window