Дневен ред за 42. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Д Н Е В Е Н   Р Е Д за 42-ра седница на Совет на Општина Центар... Повеќе → Дневен ред за 42. седница на Совет на Општина Центар

Дневен ред за 41-ва седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 41-ва седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 41-ва седница на Совет

Дневен ред за 40-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 40-та седница на Совет на Општина Центар –... Повеќе → Дневен ред за 40-та седница на Совет

Дневен ред за 39-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 39. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 39-та седница на Совет на Општина Центар

Помош од Општина Центар за настраданите во од земјотресот во Република Албанија

Активности, Совет|

Советот на Општина Центар во вторник, на 38-та седница помеѓу... Повеќе → Помош од Општина Центар за настраданите во од земјотресот во Република Албанија

Дневен ред за 38. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Д Н Е В Е Н   Р Е Д за 38-ма седница, закажана за 10.12.2019, во сала... Повеќе → Дневен ред за 38. седница на Совет на Општина Центар

Дневен ред за 37-ма седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Д Н Е В Е Н   Р Е Д за 37-та седница на Советот на Општина... Повеќе → Дневен ред за 37-ма седница на Совет на Општина Центар

Советот на Општина Центар ја одржа 36-тата седница

Совет|

Советот на Општина Центар вчера ја одржа 36-тата седница.... Повеќе → Советот на Општина Центар ја одржа 36-тата седница

Дневен ред за 36-та седница на Општина Центар

Совет|

Д Н Е В Е Н   Р Е Д за 36-та седница на Совет на Општина Центар... Повеќе → Дневен ред за 36-та седница на Општина Центар

Соопштение за продолжение на 32 седница

Совет|

Соопштение за продолжување на 32 седница на Совет на Општина... Повеќе → Соопштение за продолжение на 32 седница

Close Search Window