Минатата недела санкционирани се 187 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 187 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Во текот на една недела санкционирани 166 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 166 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Санкционирани 96 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 96 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Uncategorized|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

За седум дена санкциониранo е 131 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкциониранo е 131 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Санкционирани 206 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 206 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Општина Центар достави одговор на иницијативата против мораториумот

Uncategorized|

Денеска во Уставниот суд на Република Северна Македонија,... Повеќе → Општина Центар достави одговор на иницијативата против мораториумот

Општина Центар поведе судска постапка за утврдување на раскинување на договорите со Графички Центар ДОО Скопје

Uncategorized|

Во месец јуни оваа година,  Општина Центар, преку... Повеќе → Општина Центар поведе судска постапка за утврдување на раскинување на договорите со Графички Центар ДОО Скопје

Јавен повик за вклучување во Програмата Општинско-корисна работа

Uncategorized|

Општина Центар објавува ЈАВЕН ПОВИК до евидентирани... Повеќе → Јавен повик за вклучување во Програмата Општинско-корисна работа

Конкурс за финансирање на проекти од областа на сценската уметност

Uncategorized|

Врз основа на член 22, став 1, точка 5 од Законот за локална... Повеќе → Конкурс за финансирање на проекти од областа на сценската уметност

Close Search Window