Јавен оглас за вработување во КСП ЦЕНТАР – ЈАДРО

Активности|

Установата од областа на културата КСП ЦЕНТАР- ЈАДРО... Повеќе → Јавен оглас за вработување во КСП ЦЕНТАР – ЈАДРО

Општина Центар: Спроведуваме акција за чистење и собирање кабаст отпад

Активности|

Утре (26.07) Општина Центар спроведува акција за чистење и... Повеќе → Општина Центар: Спроведуваме акција за чистење и собирање кабаст отпад

Богдановиќ и Царовска во посета на градинката „Кочо Рацин“, платите на вработените покачени за 16%

Активности, Образование|

Градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ, заедно... Повеќе → Богдановиќ и Царовска во посета на градинката „Кочо Рацин“, платите на вработените покачени за 16%

Ослободени корените на 56 дрвја во Општина Центар

Активности|

Општина Центар се приклучи кон акцијата за ослободување на... Повеќе → Ослободени корените на 56 дрвја во Општина Центар

Се зголемува интересот за проектот „МОЈ ДДВ“ – „Кај Веро 2“ во Тафталиџе поставен нов информативен штанд за граѓаните

Активности|

Општина Центар информира дека денеска Управата за Јавни... Повеќе → Се зголемува интересот за проектот „МОЈ ДДВ“ – „Кај Веро 2“ во Тафталиџе поставен нов информативен штанд за граѓаните

Оглас за ангажирање на 2-ца сезонски работници

Активности|

Поради редовно одржување на чистотата и зголемен обем на... Повеќе → Оглас за ангажирање на 2-ца сезонски работници

Одржана обука за родово одговорно буџетирање

Активности, Проекти|

Врз основа на склучениот Меморандум за меѓусебна соработка... Повеќе → Одржана обука за родово одговорно буџетирање

Минатата недела санкционирани се 252 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 252 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Киното во „Железничката зграда“се отвора за јавни настани со фокус на културата – Општина Центар потпиша договор за соработка за оспособување и користење на некогашната кино сала

Активности, Култура|

Во рамките на проектот „Активни простори на заедницата за... Повеќе → Киното во „Железничката зграда“се отвора за јавни настани со фокус на културата – Општина Центар потпиша договор за соработка за оспособување и користење на некогашната кино сала

ЈП Паркинзи на Општина Центар е првото јавно претпријатие, воопшто, кое целосно се дигитализира – Нова веб платформа, сите услуги онлајн

Активности|

Денеска ЈП „Паркинзи на Општина Центар“ ја пушта во... Повеќе → ЈП Паркинзи на Општина Центар е првото јавно претпријатие, воопшто, кое целосно се дигитализира – Нова веб платформа, сите услуги онлајн

Close Search Window