Список на економски оператори кои ќе работат за време на полициски час

Активности|

Општина Центар состави листа на економски оператори кои ќе... Повеќе → Список на економски оператори кои ќе работат за време на полициски час

Известување за работа на економски оператори во време на полициски час

Активности|

Општина Центар ги известува сите економски оператори, кои... Повеќе → Известување за работа на економски оператори во време на полициски час

Четврто одделенците од ООУ „Ј.Х. Песталоци“ реализираа видео повик со градоначалникот Саша Богдановиќ

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ, денеска... Повеќе → Четврто одделенците од ООУ „Ј.Х. Песталоци“ реализираа видео повик со градоначалникот Саша Богдановиќ

Листа на економски оператори за домашна достава во време на викенд полициски час

Активности|

Општина Центар состави листа на економски оператори кои ќе... Повеќе → Листа на економски оператори за домашна достава во време на викенд полициски час

Општина Центар со промотивна кампања за работа од дома

Активности|

Следејќи ги препораките и мерките на Владата и... Повеќе → Општина Центар со промотивна кампања за работа од дома

Општина Центар објавува јавен повик за онлајн работа

Активности|

Почитувани, Како резултат на пандемијата со коронавирусот... Повеќе → Општина Центар објавува јавен повик за онлајн работа

Општина Центар формира Комисија за следење и имплементирање на препораките и заклучоците на Владата на РСМ и на Главниот координативен кризен штаб

Активности|

Со цел навремено и соодветно справување со епидемијата на... Повеќе → Општина Центар формира Комисија за следење и имплементирање на препораките и заклучоците на Владата на РСМ и на Главниот координативен кризен штаб

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОДИГНУВАЊЕ НА ДОКУМЕНТИ ОД СЕКТОР ЗА УРБАНИЗАМ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР

Активности|

Почитувани сограѓани, Секторот за урбанизам и урабнистичко... Повеќе → ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОДИГНУВАЊЕ НА ДОКУМЕНТИ ОД СЕКТОР ЗА УРБАНИЗАМ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР

Општина Центар со еднократна финансиска помош од 555.000 денари

Активности|

Комисијата за социјална и здравстена заштита на Општина... Повеќе → Општина Центар со еднократна финансиска помош од 555.000 денари

Општина Центар со активности за поддршка на полициските станици

Активности|

Во ек на пандемијата на Корона вирусот, Општина Центар како... Повеќе → Општина Центар со активности за поддршка на полициските станици

Close Search Window