Герасимовски: Даваме засилена поддршка за младинските проекти и активности

Активности, Спорт и млади|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Даваме засилена поддршка за младинските проекти и активности

Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамките на Лига Центар 2021/2022

Спорт и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД ОДИГРАНИ НАТПРЕВАРИ ВО КОШАРКА ВО РАМКИТЕ НА... Повеќе → Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамките на Лига Центар 2021/2022

Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамките на Лига Центар 2021/2022

Спорт и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД ОДИГРАНИ НАТПРЕВАРИ ВО КОШАРКА ВО РАМКИТЕ НА... Повеќе → Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамките на Лига Центар 2021/2022

Резултати и табела во одбојка за ученички – Лига Центар 2021/2022

Спорт и млади|

ОПШТИНА ЦЕНТАР – Лига на натпревари во ОДБОЈКА за... Повеќе → Резултати и табела во одбојка за ученички – Лига Центар 2021/2022

Оглас за доделување на спортски стипендии на талентирани спортисти од општинските основни училишта

Образование, Спорт и млади|

Врз основа на член 50, став 1 од Законот за локална самоуправа... Повеќе → Оглас за доделување на спортски стипендии на талентирани спортисти од општинските основни училишта

Општина Центар започна со реконструкција на детското игралиште зад Универзална сала

Активности, Спорт и млади|

Општина Центар започнува со реконструкција на уште едно... Повеќе → Општина Центар започна со реконструкција на детското игралиште зад Универзална сала

Реконструкција на две детски игралишта во Центар

Активности, Спорт и млади|

Во тек се градежните активности за реконструкција на две... Повеќе → Реконструкција на две детски игралишта во Центар

Општина Центар подготвена ќе го дочека почетокот на новата учебна година

Активности, Образование, Спорт и млади|

Осумте основните училишта на територија на Општина Центар... Повеќе → Општина Центар подготвена ќе го дочека почетокот на новата учебна година

Градоначалникот Богдановиќ го најави започнувањето на проектот за доградба на училиштен објект во ООУ „Коле Неделковски“

Активности, Образование, Спорт и млади|

На денешната прес-конференција градоначалникот Саша... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ го најави започнувањето на проектот за доградба на училиштен објект во ООУ „Коле Неделковски“

Во наредниот период предвидена реконструкција на 9 детски игралишта во Центар

Активности, Спорт и млади|

Во рамки на летните активности за подобрување на урбаната... Повеќе → Во наредниот период предвидена реконструкција на 9 детски игралишта во Центар

Close Search Window