Завршен проектот на Општина Центар и Архитектонскиот факултет за трансформација на улицата „Мирослав Крлежа“ – Избрани најдобрите проектни решенија на студентите

Активности|

Општина Центар ги избра трите најдобри проектни решенија... Повеќе → Завршен проектот на Општина Центар и Архитектонскиот факултет за трансформација на улицата „Мирослав Крлежа“ – Избрани најдобрите проектни решенија на студентите

Средства во висина од 7.000 денари и пакет производи од општествено одговорни компании – Општина Центар додели парична помош и производи на 100 семејства со принова

Активности|

Денеска, во Општина Центар, Градоначалникот Саша... Повеќе → Средства во висина од 7.000 денари и пакет производи од општествено одговорни компании – Општина Центар додели парична помош и производи на 100 семејства со принова

Завршија ученичките спортски игри во организација на Општина Центар – Пехари и спортски стипендии за најдобрите

Спот и млади|

Денеска во салата КК „Работнички“ со финалните натпревари... Повеќе → Завршија ученичките спортски игри во организација на Општина Центар – Пехари и спортски стипендии за најдобрите

Заврши проектот „Паркирај совесно“ – дваесет средношколци, идни совесни возачи, ќе летуваат во најголемиот спортско едукативен камп во Грција

Uncategorized|

Официјално заврши едукативниот проект „Паркирај... Повеќе → Заврши проектот „Паркирај совесно“ – дваесет средношколци, идни совесни возачи, ќе летуваат во најголемиот спортско едукативен камп во Грција

Голема акција во Општна Центар за собирање и рециклирање на отпадно масло од домаќинства

Активности|

Општина Центар започнува голема акција за собирање на... Повеќе → Голема акција во Општна Центар за собирање и рециклирање на отпадно масло од домаќинства

Општина Центар ги награди најдобрите работници во трите општински градинки

Активности|

Денеска, Градоначалникот на Општина Центар, Саша... Повеќе → Општина Центар ги награди најдобрите работници во трите општински градинки

Продолжува проектот „Нула глад“ на Општина Центар и невладината „Банка за храна“ – Благодарници за општествено одговорните компании, донатори во проектот 

Активности|

Денеска, пред управната зграда на ЈП ПОЦ, Градоначалникот... Повеќе → Продолжува проектот „Нула глад“ на Општина Центар и невладината „Банка за храна“ – Благодарници за општествено одговорните компании, донатори во проектот 

„Цел Центар на две тркала“ – Општина Центар доделува субвенции за велосипеди и тротинети

Uncategorized|

Од утре започнува повикот на Општина Центар за аплицирање... Повеќе → „Цел Центар на две тркала“ – Општина Центар доделува субвенции за велосипеди и тротинети

Општина Центар го поддржа одбележувањето на Денови на Франкфонија – Одржан првиот Детски Кански фестивал во рамки на проектот „Запознај ја Франција’

Активности, Образование, Проекти|

Денеска во Театар „Комедија“ во Скопје се одржа првиот... Повеќе → Општина Центар го поддржа одбележувањето на Денови на Франкфонија – Одржан првиот Детски Кански фестивал во рамки на проектот „Запознај ја Франција’

Известување за згрижување на деца за летен распуст

Образование|

Детските градинки на територија на општина Центар во текот... Повеќе → Известување за згрижување на деца за летен распуст

Close Search Window