Секој месец 150 семејства во социјален ризик добиваат прехранбени пакети, ја покажуваме хуманоста на дело

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и... Повеќе → Секој месец 150 семејства во социјален ризик добиваат прехранбени пакети, ја покажуваме хуманоста на дело

Во изминатите седум дена санкционирани 289 непрописно паркирани возила

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во изминатите седум дена санкционирани 289 непрописно паркирани возила

Собрани 14 тони кабаст отпад, во акцијата се чистеа и уредуваа јавните површини

Активности|

Собрани се 14 тони кабаст отпад во акцијата која Општина... Повеќе → Собрани 14 тони кабаст отпад, во акцијата се чистеа и уредуваа јавните површини

Санкционирани 386 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 386 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Јавен оглас за вработување во КСП ЦЕНТАР – ЈАДРО

Активности|

Установата од областа на културата КСП ЦЕНТАР- ЈАДРО... Повеќе → Јавен оглас за вработување во КСП ЦЕНТАР – ЈАДРО

Општина Центар: Спроведуваме акција за чистење и собирање кабаст отпад

Активности|

Утре (26.07) Општина Центар спроведува акција за чистење и... Повеќе → Општина Центар: Спроведуваме акција за чистење и собирање кабаст отпад

Богдановиќ и Царовска во посета на градинката „Кочо Рацин“, платите на вработените покачени за 16%

Активности, Образование|

Градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ, заедно... Повеќе → Богдановиќ и Царовска во посета на градинката „Кочо Рацин“, платите на вработените покачени за 16%

Ослободени корените на 56 дрвја во Општина Центар

Активности|

Општина Центар се приклучи кон акцијата за ослободување на... Повеќе → Ослободени корените на 56 дрвја во Општина Центар

Се зголемува интересот за проектот „МОЈ ДДВ“ – „Кај Веро 2“ во Тафталиџе поставен нов информативен штанд за граѓаните

Активности|

Општина Центар информира дека денеска Управата за Јавни... Повеќе → Се зголемува интересот за проектот „МОЈ ДДВ“ – „Кај Веро 2“ во Тафталиџе поставен нов информативен штанд за граѓаните

Оглас за ангажирање на 2-ца сезонски работници

Активности|

Поради редовно одржување на чистотата и зголемен обем на... Повеќе → Оглас за ангажирање на 2-ца сезонски работници

Close Search Window