Општина Центар со донација за Републичкото здружение на децата бегалци и нивните потомци од Егејскиот дел на Македонија „Тга за југ“

Активности, Образование|

Општина Центар обезбеди донација за сите учесници во... Повеќе → Општина Центар со донација за Републичкото здружение на децата бегалци и нивните потомци од Егејскиот дел на Македонија „Тга за југ“

Чисти и проодни улици во Општина Центар – зимската служба цела вечер на терен

Активности|

Зимската служба на Општина Центар и работниците задолжени... Повеќе → Чисти и проодни улици во Општина Центар – зимската служба цела вечер на терен

Во понеделник започнува првата фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“

Активности, Проекти|

Во понеделник (22.3.) започнува првата фаза од... Повеќе → Во понеделник започнува првата фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“

Се отстранува нелегално изграден објект на ул. „Лазар Личеноски“ бб, под Кале

Активности|

Секторот за инспекциски работи продолжува со... Повеќе → Се отстранува нелегално изграден објект на ул. „Лазар Личеноски“ бб, под Кале

Енергетската ефикасност и заштитата на животната средина – приоритети во работењето на Општина Центар

Активности|

Општина Центар во изминатите години активно работи на... Повеќе → Енергетската ефикасност и заштитата на животната средина – приоритети во работењето на Општина Центар

На 61-вата седница на Советот усвоени одлуките за начинот на поставување на урбана опрема во Општина Центар

Активности, Совет|

Советот на Општина Центар, на последната 61-ва седница ги... Повеќе → На 61-вата седница на Советот усвоени одлуките за начинот на поставување на урбана опрема во Општина Центар

Спомен обележјето на Горан Стефановски го започнува своето патување за Скопје

Активности, Култура|

Во чест на починатиот писател, режисер, сценарист,... Повеќе → Спомен обележјето на Горан Стефановски го започнува своето патување за Скопје

Започна со работа „Матично“ – Општински младински центар во Општина Центар

Активности, Проекти, Совет, Спот и млади|

Старото „Матично“ во Центар добива нова младост. На... Повеќе → Започна со работа „Матично“ – Општински младински центар во Општина Центар

Расчистени улиците во Општина Центар, активностите продолжуваат и во вечерните часови

Активности|

Општина Центар, општинската зимска служба и работниците... Повеќе → Расчистени улиците во Општина Центар, активностите продолжуваат и во вечерните часови

Зимската служба на терен, граѓаните да пријавуваат снежни наноси

Активности|

Зимската служба на Општина Центар од утринава е на терен и... Повеќе → Зимската служба на терен, граѓаните да пријавуваат снежни наноси

Close Search Window