Саша Богдановиќ одржа средба со угостителите од Центар

Активности|

Градоначалникот на Центар, Саша Богдановиќ оствари средба... Повеќе → Саша Богдановиќ одржа средба со угостителите од Центар

Од 2 јуни жителските кориснички договори ќе можат да се продолжуваат 24/7 во куќарките на затворените паркиралишта на ЈП ПОЦ

Активности|

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на... Повеќе → Од 2 јуни жителските кориснички договори ќе можат да се продолжуваат 24/7 во куќарките на затворените паркиралишта на ЈП ПОЦ

Минатата недела санкционирани се 132 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 132 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Општина Центар со протокол за безбеден прием на првачиња за учебната 2020/2021

Активности|

Согласно препораките од Комисијата за заразни болести и... Повеќе → Општина Центар со протокол за безбеден прием на првачиња за учебната 2020/2021

Општина Центар подели 1000 пакети храна за време на кризата со КОВИД 19

Активности|

Општина Центар во соработка со здруженијата „Хуманост“ и... Повеќе → Општина Центар подели 1000 пакети храна за време на кризата со КОВИД 19

Дневен ред за 47-ма седница на Совет

Активности|

Дневен ред за 47-ма седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 47-ма седница на Совет

Во текот на една недела санкционирани 104 непрописно паркирани возила

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 104 непрописно паркирани возила

Градоначалникот Саша Богдановиќ подели 200 топли оброци

Активности|

По повод големиот муслимански празник Рамазан Бајрам,... Повеќе → Градоначалникот Саша Богдановиќ подели 200 топли оброци

Ќе се дезинфицираат 1955 душеци во центарските градинки

Активности|

Денеска, во матичниот објект на ЈУДГ ОЦ “13 Ноември“,... Повеќе → Ќе се дезинфицираат 1955 душеци во центарските градинки

Oпштина Центар : Цел Центар на точак, Е-велосипед и Е-тротинет

Активности|

За поздрава животна средина и помал сообраќаен метеж –... Повеќе → Oпштина Центар : Цел Центар на точак, Е-велосипед и Е-тротинет

Close Search Window