Оглас за ангажирање на двајца сезонски работници

Активности|

Поради редовно одржување на чистотата и зголемен обем на... Повеќе → Оглас за ангажирање на двајца сезонски работници

Во изминатите 7 дена санкционирани 235 непрописно паркирани возила во Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во изминатите 7 дена санкционирани 235 непрописно паркирани возила во Центар

За една недела санкционирани 217 возила на територија на општината

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За една недела санкционирани 217 возила на територија на општината

Со средства обезбедени од Центарот за развој на Скопски плански регион – Се реконструира улицата „Рилски Конгрес“ во делот на Општина Центар

Активности|

Oд денеска, започнува реконструкцијата на коловозот на... Повеќе → Со средства обезбедени од Центарот за развој на Скопски плански регион – Се реконструира улицата „Рилски Конгрес“ во делот на Општина Центар

Минатата недела санкционирани 182 непрописно паркирани возила на територија на општината

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани 182 непрописно паркирани возила на територија на општината

Со петиција на жителите на Градски Ѕид се менува начинот на организирање и наплата на затвореното паркиралиште “Дом на градежници“

Активности|

На барање на жителите на Градски Ѕид кои живеат во опфатот... Повеќе → Со петиција на жителите на Градски Ѕид се менува начинот на организирање и наплата на затвореното паркиралиште “Дом на градежници“

Јавен повик до евидентирани нвработени лица за вклучување во програмата Општинско-корисна работа

Активности|

Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за... Повеќе → Јавен повик до евидентирани нвработени лица за вклучување во програмата Општинско-корисна работа

Нова фасадна столарија, поткровна конструкција и електрична инсталација – Продолжува обновата на ООУ „Димитар Миладинов“

Активности, Образование|

Општина Центар информира дека во тек е замена на фасадната... Повеќе → Нова фасадна столарија, поткровна конструкција и електрична инсталација – Продолжува обновата на ООУ „Димитар Миладинов“

Секој месец 150 семејства во социјален ризик добиваат прехранбени пакети, ја покажуваме хуманоста на дело

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и... Повеќе → Секој месец 150 семејства во социјален ризик добиваат прехранбени пакети, ја покажуваме хуманоста на дело

Во изминатите седум дена санкционирани 289 непрописно паркирани возила

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во изминатите седум дена санкционирани 289 непрописно паркирани возила

Close Search Window