Градоначалникот Богдановиќ изврши увид во градежните активности во градинката „Пепелашка“

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, денес... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ изврши увид во градежните активности во градинката „Пепелашка“

Во изминатите седум дена, санкционирани 326 непрописно паркирани возила

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во изминатите седум дена, санкционирани 326 непрописно паркирани возила

По повеќе од 30 години, Општина Центар ги реконструираше игралиштата во ООУ Кочо Рацин

Активности, Спот и млади|

Општина Центар продолжува со реконструкција на старите и... Повеќе → По повеќе од 30 години, Општина Центар ги реконструираше игралиштата во ООУ Кочо Рацин

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Активности|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Центарци на Отворен ден со градоначалникот Саша Богдановиќ

Активности|

Гласната музика од околните локали, дивите депонии,... Повеќе → Центарци на Отворен ден со градоначалникот Саша Богдановиќ

Од вторник – Отворен ден со градоначалникот Богдановиќ во Општина Центар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ,... Повеќе → Од вторник – Отворен ден со градоначалникот Богдановиќ во Општина Центар

Од 2020 година ЈП ПОЦ ќе го преземе бележењето на хоризонталната сигнализација во Општина Центар

Активности|

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на... Повеќе → Од 2020 година ЈП ПОЦ ќе го преземе бележењето на хоризонталната сигнализација во Општина Центар

Одбележана детската недела во ООУ „Киро Глигоров“

Активности, Образование|

По повод Детската недела која оваа година се одбележува под... Повеќе → Одбележана детската недела во ООУ „Киро Глигоров“

За една недела санкционирани 333 возила во Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За една недела санкционирани 333 возила во Центар

Соопштение за повторна јавна презентација и јавна анкета за ДУП Градска четврт ЦС 06 – локалитет Судска Палата 2

Активности|

Врз основа на член 24 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Соопштение за повторна јавна презентација и јавна анкета за ДУП Градска четврт ЦС 06 – локалитет Судска Палата 2

Close Search Window