Резултати од натпревари и табела во ракомет Лига Центар 2021/2022 година

Спорт и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРИТЕ ВО РАКОМЕТ ВО ЛИГА ЦЕНТАР 2021/22... Повеќе → Резултати од натпревари и табела во ракомет Лига Центар 2021/2022 година

Резултати и табела во ракомет во Лига Центар 2021/22 година

Спорт и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРИТЕ ВО РАКОМЕТ ВО ЛИГА ЦЕНТАР 2021/22... Повеќе → Резултати и табела во ракомет во Лига Центар 2021/22 година

Герасимовски: Паркинзи за велосипеди во станбените, деловните и сите јавни објекти во Центар

Активности, Совет|

Паркинзи за велосипеди кај сите нови станбени, деловни и... Повеќе → Герасимовски: Паркинзи за велосипеди во станбените, деловните и сите јавни објекти во Центар

Општина Центар поднесе жалба до Управата за имотно правни работи за одземањето на правото на користење на државно земјиште кај зградата „Тифани“

Активности|

Во насока на заштита на јавниот простор и државното... Повеќе → Општина Центар поднесе жалба до Управата за имотно правни работи за одземањето на правото на користење на државно земјиште кај зградата „Тифани“

Во текот на една недела санкционирани 259 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 259 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Дневен ред за 8-ма седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 8-ма седница на Совет на Општина Центар –... Повеќе → Дневен ред за 8-ма седница на Совет на Општина Центар

Резултати од натпревари и табела во ракомет – Лига Центар 2021/22 година

Спорт и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРИТЕ ВО РАКОМЕТ ВО ЛИГА ЦЕНТАР 2021/22... Повеќе → Резултати од натпревари и табела во ракомет – Лига Центар 2021/22 година

Close Search Window