Оглас за ангажирање на сезонски работници

Uncategorized|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Дневен ред за 63-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 63-та седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 63-та седница на Совет

Во текот на една недела санкционирани 152 непрописно паркирани возила на територијата на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 152 непрописно паркирани возила на територијата на Општина Центар

Градоначалникот Богдановиќ одржа средба со министерката Шахпаска

Активности|

Градоначалникот Саша Богдановиќ и претставници од... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ одржа средба со министерката Шахпаска

Средба Богдановиќ – ДКСК за укинувањето на „мораториумот“ од страна на Уставниот суд

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, заедно... Повеќе → Средба Богдановиќ – ДКСК за укинувањето на „мораториумот“ од страна на Уставниот суд

Се вакцинира наставно-воспитниот кадар од градинките и основните училишта во Општина Центар

Активности, Образование|

Здравјето и сигурноста на децата кои посетуваат настава во... Повеќе → Се вакцинира наставно-воспитниот кадар од градинките и основните училишта во Општина Центар

Close Search Window