Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по предлог ДУП Градска четврт ЦС 07 – Крњево 2

Активности|

Врз основа на член 35 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по предлог ДУП Градска четврт ЦС 07 – Крњево 2

Со 7 возила ќе се чисти снегот во Општина Центар

Активности|

Зимската служба на Општина Центар е подготвена за... Повеќе → Со 7 возила ќе се чисти снегот во Општина Центар

Активирани банкарски гаранции на „Графички Центар“ ДОО – во стечај, во буџетот на Општина Центар вратени 20.000 евра

Активности|

Општина Центар ги активираше банкарските гаранции на... Повеќе → Активирани банкарски гаранции на „Графички Центар“ ДОО – во стечај, во буџетот на Општина Центар вратени 20.000 евра

Нови паркови, детски игралишта и паркинзи – се одржаа буџетските форуми на Општина Центар за 2020. година

Активности, Култура, Образование, Проекти, Совет|

Општина Центар ги одржа двете сесии на буџетските форуми за... Повеќе → Нови паркови, детски игралишта и паркинзи – се одржаа буџетските форуми на Општина Центар за 2020. година

Нови еколошки топлотни пумпи во центарската градинка „Кочо Рацин“ – објект Панорама

Активности, Проекти|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, денес... Повеќе → Нови еколошки топлотни пумпи во центарската градинка „Кочо Рацин“ – објект Панорама

Нов сообраќаен режим околу ТЦ Буњаковец и подигнати пешачки платоа во близина на основите училишта и градинките во Општина Центар

Активности|

Од денес Општина Центар започнува со имплементирање на... Повеќе → Нов сообраќаен режим околу ТЦ Буњаковец и подигнати пешачки платоа во близина на основите училишта и градинките во Општина Центар

Изминатата седмица санкционирани 242 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 242 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window