Дневен ред за 36-та седница на Општина Центар

Совет|

Д Н Е В Е Н   Р Е Д за 36-та седница на Совет на Општина Центар... Повеќе → Дневен ред за 36-та седница на Општина Центар

Соопштение за продолжение на 32 седница

Совет|

Соопштение за продолжување на 32 седница на Совет на Општина... Повеќе → Соопштение за продолжение на 32 седница

Денови на книгата во Општина Центар

Активности|

Место на релаизација: Читална „Славко Јаневски“ Период на... Повеќе → Денови на книгата во Општина Центар

350 непрописно паркирани возила се санкционирани изминатата недела

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → 350 непрописно паркирани возила се санкционирани изминатата недела

Катната гаража „Судска Палата“ започна со работа

Активности|

Катната гаража „Судска палата“ која повеќе од еден месец... Повеќе → Катната гаража „Судска Палата“ започна со работа

Close Search Window