Во изминатата седмица санкционирани 207 паркирани возила во општината

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во изминатата седмица санкционирани 207 паркирани возила во општината

Почнува со работа новото основно општинско училиште во населбата Капиштец – ООУ „Киро Глигоров“ ги отвори вратите за првите ученици

Активности, Образование, Прес|

По повод почетокот со работа на новото основно општинско... Повеќе → Почнува со работа новото основно општинско училиште во населбата Капиштец – ООУ „Киро Глигоров“ ги отвори вратите за првите ученици

Јавен повик за доставување иницијативи за изработка на урбанистички планови

Активности|

Врз основа на член 21 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Јавен повик за доставување иницијативи за изработка на урбанистички планови

Close Search Window