Герасимовски: Ги стопираме градежните дејствија на сите 8 парцели од ДУП-Ј07 на Водно

Активности, Прес|

Општина Центар стопира градежни дејствија на вкупно 8... Повеќе → Герасимовски: Ги стопираме градежните дејствија на сите 8 парцели од ДУП-Ј07 на Водно

Герасимовски: Субвенционираме до 30% од вкупниот износ за реконструкција на постојни кровови и лифтови во зградите во Општина Центар

Активности, Проекти|

Општина Центар го објави Јавниот повик за финансиска... Повеќе → Герасимовски: Субвенционираме до 30% од вкупниот износ за реконструкција на постојни кровови и лифтови во зградите во Општина Центар

Јавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постојни кровни конструкции и постојни лифтови во станбени згради на подрачјето на Општина Центар

Активности, Проекти|

Врз основа на Програмата за комунални дејности на Општина... Повеќе → Јавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постојни кровни конструкции и постојни лифтови во станбени згради на подрачјето на Општина Центар

Општина Центар: Позорникарите ги враќаат мирот и безбедноста на граѓаните во Центар

Активности|

Со маалските полициски службеници се враќа и спокојот на... Повеќе → Општина Центар: Позорникарите ги враќаат мирот и безбедноста на граѓаните во Центар

Пофалници и 105.000 денари од Герасимовски за првенците на генерација од основните училишта во Центар

Активности, Образование|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, им... Повеќе → Пофалници и 105.000 денари од Герасимовски за првенците на генерација од основните училишта во Центар

Герасимовски: 50 семејства добиваат по 7 000 денари парична помош за новороденчиња

Активности|

Општина Центар продолжува со исплата на еднократна парична... Повеќе → Герасимовски: 50 семејства добиваат по 7 000 денари парична помош за новороденчиња

Герасимовски: Досега се пријавени 67 корисници на проектот „Центар се грижи за возрасните“, има простор за уште 23

Активности, Проекти|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски и... Повеќе → Герасимовски: Досега се пријавени 67 корисници на проектот „Центар се грижи за возрасните“, има простор за уште 23

Герасимовски: Фудбалското игралиште во ООУ „Киро Глигоров“ нема да се дава под закуп

Активности, Образование|

Фудбалското игралиште во училишниот двор на ООУ „Киро... Повеќе → Герасимовски: Фудбалското игралиште во ООУ „Киро Глигоров“ нема да се дава под закуп

Герасимовски: Позорникарите ќе се грижат за безбедноста на граѓаните во секое маало во Центар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски со... Повеќе → Герасимовски: Позорникарите ќе се грижат за безбедноста на граѓаните во секое маало во Центар

Герасимовски: Проектот „Нега на стари лица во домашни улови“ е најзначајниот проект за пензионерите

Активности, Прес|

Проектот „Нега на стари лица во домашни услови“ е... Повеќе → Герасимовски: Проектот „Нега на стари лица во домашни улови“ е најзначајниот проект за пензионерите

Close Search Window