Герасимовски:  Преку заедничко планирање на проектите со граѓаните го унапредуваме животот во Центар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски и... Повеќе → Герасимовски:  Преку заедничко планирање на проектите со граѓаните го унапредуваме животот во Центар

Герасимовски: Силно сме фокусирани на социјалните проекти затоа што секој граѓанин ни е подеднакво важен

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски зема... Повеќе → Герасимовски: Силно сме фокусирани на социјалните проекти затоа што секој граѓанин ни е подеднакво важен

Герасимовски: Нова урбана опрема и зеленило на повеќе локации во Општина Центар

Активности|

Изминатиот период Општина Центар постави нова урбана... Повеќе → Герасимовски: Нова урбана опрема и зеленило на повеќе локации во Општина Центар

Герасимовски: Заштедените 700 000 денари од репрезентативни трошоци се пренасочуваат за семејствата од социјален ризик

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски кој... Повеќе → Герасимовски: Заштедените 700 000 денари од репрезентативни трошоци се пренасочуваат за семејствата од социјален ризик

Санкционирани 143 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 143 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Uncategorized|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Герасимовски: Набавивме 16 смарт табли, проектори и компјутери за основните училишта во Центар

Активности, Образование|

Општина Центар набави 16 смарт табли, проектори, тавански... Повеќе → Герасимовски: Набавивме 16 смарт табли, проектори и компјутери за основните училишта во Центар

Општина Центар затвори нелегално градилиште на булеварот „Никола Карев“

Активности|

Градежен инспектор од Секторот за инспекциски работи на... Повеќе → Општина Центар затвори нелегално градилиште на булеварот „Никола Карев“

Герасимовски до пензионерите: Пријавете се за доделување парична помош, рокот истекува утре

Активности, Проекти|

Општина Центар ги известува граѓаните дека Јавниот повик... Повеќе → Герасимовски до пензионерите: Пријавете се за доделување парична помош, рокот истекува утре

Дневен ред за 17-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 17. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 17-та седница на Совет

Close Search Window