Герасимовски: „Сервисот за одмена на семејна грижа“ кој ќе го отвориме со УНДП ќе згрижува возрасни лица со Алцхајмерова болест и деменција 15 дена во годината

Активности|

На денешниот Интернационален ден на Алцхајмеровата болест... Повеќе → Герасимовски: „Сервисот за одмена на семејна грижа“ кој ќе го отвориме со УНДП ќе згрижува возрасни лица со Алцхајмерова болест и деменција 15 дена во годината

Герасимовски: Два нови пензионерски клуба за пензионерите во Центар

Активности|

По повод Меѓународниот ден на старите лица градоначалникот... Повеќе → Герасимовски: Два нови пензионерски клуба за пензионерите во Центар

Герасимовски: Ќе се провери сопственоста на земјиштето на кое денес избувна пожар

Активности|

Општина Центар е во постојана комуникација со... Повеќе → Герасимовски: Ќе се провери сопственоста на земјиштето на кое денес избувна пожар

Минатата недела санкционирано е 291 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирано е 291 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Герасимовски: 100 семејства добиваат по 7 000 денари парична помош за новороденчиња

Активности|

Општина Центар започна со исплата на парична помош за... Повеќе → Герасимовски: 100 семејства добиваат по 7 000 денари парична помош за новороденчиња

Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар-Скопје за учебната 2022/2023 година

Култура, Образование|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локалната... Повеќе → Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар-Скопје за учебната 2022/2023 година

Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на науките од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар-Скопје за учебната 2022/2023 година

Активности, Образование|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локалната... Повеќе → Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на науките од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар-Скопје за учебната 2022/2023 година

Оглас за доделување спортски стипендии на талентирани спортисти од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар во учебната 2022/2023 година

Образование, Спорт и млади|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локалната... Повеќе → Оглас за доделување спортски стипендии на талентирани спортисти од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар во учебната 2022/2023 година

Герасимовски: „Алејата на Украина“ ќе биде вечен потсетник на поддршката од граѓаните и Општина Центар за Украина и украинскиот народ

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: „Алејата на Украина“ ќе биде вечен потсетник на поддршката од граѓаните и Општина Центар за Украина и украинскиот народ

За седум дена санкционирани се 199 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 199 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window