Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, се вклучи во кампањата на НДИ против насилството на жените во политиката

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, се... Повеќе → Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, се вклучи во кампањата на НДИ против насилството на жените во политиката

Дневен ред за 68 седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 68-ма седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 68 седница на Совет на Општина Центар

Санкционирани 133 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 133 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Хуманитарна акција на Банката за храна

Uncategorized|

Невладината организација Банка за храна започнува со... Повеќе → Хуманитарна акција на Банката за храна

Богдановиќ: Завршивме со реконструкцијата на улицата „164“ во Крњево

Активности|

Општина Центар денес ја завршува целосната реконструкција... Повеќе → Богдановиќ: Завршивме со реконструкцијата на улицата „164“ во Крњево

Одлуки за избор на кандидати по интерни огласи

Uncategorized|

Општина Центар објавува одлуки за избор на кандидати по... Повеќе → Одлуки за избор на кандидати по интерни огласи

Реконструкција на две детски игралишта во Центар

Активности, Спот и млади|

Во тек се градежните активности за реконструкција на две... Повеќе → Реконструкција на две детски игралишта во Центар

Продолжен рокот за аплицирање на попишувачи и инструктори за претстојниот попис

Uncategorized|

Рокот за аплицирање на кандидатите за реонски попишувачи и... Повеќе → Продолжен рокот за аплицирање на попишувачи и инструктори за претстојниот попис

Општина Центар со поддршка на Министерството за животна средина ќе ја реконструира фасадата на ЈУДГ „13 Ноември“ – објект Јасмин

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, во име... Повеќе → Општина Центар со поддршка на Министерството за животна средина ќе ја реконструира фасадата на ЈУДГ „13 Ноември“ – објект Јасмин

Минатата недела санкционирани се 155 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 155 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window