Општина Центар го одбележа Светскиот ден на книгата

Активности, Култура, Образование, Спорт и млади|

По повод 23 април – Светскиот ден на книгата и авторските... Повеќе → Општина Центар го одбележа Светскиот ден на книгата

Изјава на градоначалник на Општина Центар, Саша Богдановиќ, 21.4.2021

Uncategorized|

Почитувани, Целосно ги отфрлувам и демантирам информациите... Повеќе → Изјава на градоначалник на Општина Центар, Саша Богдановиќ, 21.4.2021

Минатата недела санкционирани се 136 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 136 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Градоначалникот Богдановиќ го потпиша договорот за реконструкција на три улици во Општина Центар

Активности|

Согласно зацртаната динамика за работа и на барање на... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ го потпиша договорот за реконструкција на три улици во Општина Центар

Општина Центар се приклучи на проектот на Град Скопје за платформата „Smart CIty“

Активности, Проекти, Совет|

На последната, 63-та седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Општина Центар се приклучи на проектот на Град Скопје за платформата „Smart CIty“

Усвоена Одлуката на Советот на Општина Центар за прифаќање донација од семејството на писателот Стефановски

Култура, Совет|

На последната 63. седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Усвоена Одлуката на Советот на Општина Центар за прифаќање донација од семејството на писателот Стефановски

Година дена успешна работа на културно социјалниот простор Јадро

Култура|

Новоотворениот мултимедијален простор во Општина Центар,... Повеќе → Година дена успешна работа на културно социјалниот простор Јадро

Со 1.500.000 денари поддржани локалните здруженија и фондации во Општина Центар

Активности, Совет|

На последната 63-та седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Со 1.500.000 денари поддржани локалните здруженија и фондации во Општина Центар

Дебар Маало доби детско и спортско игралиште

Активности, Спорт и млади|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ,... Повеќе → Дебар Маало доби детско и спортско игралиште

Богдановиќ: Евентуалната штета од донесените ДУП-ови ќе ја плаќаат сите граѓани на Центар

Активности, Совет|

На 63-тата седница на Советот на Општина Центар, одржана во... Повеќе → Богдановиќ: Евентуалната штета од донесените ДУП-ови ќе ја плаќаат сите граѓани на Центар

Close Search Window