Дневен ред за 62. седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 62. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 62. седница на Совет

Во текот на една недела санкционирани 191 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 191 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Енергетската ефикасност и заштитата на животната средина – приоритети во работењето на Општина Центар

Активности|

Општина Центар во изминатите години активно работи на... Повеќе → Енергетската ефикасност и заштитата на животната средина – приоритети во работењето на Општина Центар

Одлуки за избор на кандидати по интерни огласи

Uncategorized|

Општина Центар објавува Одлуки за избор на кандидати по... Повеќе → Одлуки за избор на кандидати по интерни огласи

Close Search Window