Богдановиќ: Општина Центар останува доследна на своите заложби за развој на културата

Активности, Култура|

Во Општина Центар  официјално започна со работа... Повеќе → Богдановиќ: Општина Центар останува доследна на своите заложби за развој на културата

Успешна реализација на наставата во Центар

Активности, Образование|

Општина Центар ги презема сите превентивни мерки за... Повеќе → Успешна реализација на наставата во Центар

Санкционирани 278 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 278 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Општина Центар донесе решение за нелегално поставена урбана опрема на гостилница Аманет

Активности|

Овластен градежен инспектор на Општина Центар,... Повеќе → Општина Центар донесе решение за нелегално поставена урбана опрема на гостилница Аманет

Топло добредојде за првачињата во Центар

Активности|

Драги ученици, наставници и родителиДенес училишното ѕвоно... Повеќе → Топло добредојде за првачињата во Центар

Close Search Window