Потребни информации за контакт со претседателката на Советот на Општина Центар

Совет|

Почитувани сограѓани, Доколку сакате да стапите во контакт... Повеќе → Потребни информации за контакт со претседателката на Советот на Општина Центар

Повторна дезинфекција на улиците во Центар

Активности|

Со оглед на растот на бројот на новодијагностицирани... Повеќе → Повторна дезинфекција на улиците во Центар

НОВА БЕСПЛАТНА ИТ ПЛАТФОРМА ЗА ПОМОШ ОД КРИЗАТА СО КОВИД-19

Активности, Совет|

На одржаната 47-ма седница на Советот, Општина Центар ја... Повеќе → НОВА БЕСПЛАТНА ИТ ПЛАТФОРМА ЗА ПОМОШ ОД КРИЗАТА СО КОВИД-19

Повик за понуди 2020

Активности|

Република Северна Македонија Проект за подобрување на... Повеќе → Повик за понуди 2020

Општина Центар ги награди најдобрите ученици од општинските основни училишта

Активности, Образование|

Општина Центар ги награди најдобрите ученици од... Повеќе → Општина Центар ги награди најдобрите ученици од општинските основни училишта

Нова мобилна апликација на ЈП ПОЦ – 2 часа бесплатен паркинг за сите граѓани при првото преземање на апликацијата

Активности|

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на... Повеќе → Нова мобилна апликација на ЈП ПОЦ – 2 часа бесплатен паркинг за сите граѓани при првото преземање на апликацијата

Саша Богдановиќ одржа средба со угостителите од Центар

Активности|

Градоначалникот на Центар, Саша Богдановиќ оствари средба... Повеќе → Саша Богдановиќ одржа средба со угостителите од Центар

Од 2 јуни жителските кориснички договори ќе можат да се продолжуваат 24/7 во куќарките на затворените паркиралишта на ЈП ПОЦ

Активности|

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на... Повеќе → Од 2 јуни жителските кориснички договори ќе можат да се продолжуваат 24/7 во куќарките на затворените паркиралишта на ЈП ПОЦ

Минатата недела санкционирани се 132 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 132 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window