ЈП ПОЦ започнува со редовно бележење на хоризонталната сигнализација на паркиралиштата во Општина Центар

Активности|

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на... Повеќе → ЈП ПОЦ започнува со редовно бележење на хоризонталната сигнализација на паркиралиштата во Општина Центар

Повторно поништено одобрението за градење на таканаречените „Шпански скали“

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар – Скопје, постапувајќи... Повеќе → Повторно поништено одобрението за градење на таканаречените „Шпански скали“

Градоначалникот Богдановиќ и Словачкиот амбасадор Маркуш им поделија заштитни маски на центарци

Активности|

Општина Центар се вклучи во проектот „Да се заштитиме од... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ и Словачкиот амбасадор Маркуш им поделија заштитни маски на центарци

Општина Центар и Руската Амбасада подигнаа спомен-обележје во чест на 75-годишнината од завршувањето на Втората светска војна

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, заедно... Повеќе → Општина Центар и Руската Амбасада подигнаа спомен-обележје во чест на 75-годишнината од завршувањето на Втората светска војна

Општина Центар се приклучува на кампањата на МТСП за семејно насилство

Активности|

Општина Центар и Министерството за труд и социјална... Повеќе → Општина Центар се приклучува на кампањата на МТСП за семејно насилство

Уставниот Суд на РСМ ја отфрли иницијативата за поведување постапка за ДУП-от Градска четврт И 04 – Даре Џамбаз во Општина Центар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ,... Повеќе → Уставниот Суд на РСМ ја отфрли иницијативата за поведување постапка за ДУП-от Градска четврт И 04 – Даре Џамбаз во Општина Центар

Богдановиќ: Барам да ми се овозможи присуство на 12-та седница на Уставниот Суд

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, до... Повеќе → Богдановиќ: Барам да ми се овозможи присуство на 12-та седница на Уставниот Суд

Close Search Window