Оглас за ангажирање на сезонски работници

Активности|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

ЈП ПОЦ: Пазарџиите протестираат за да продолжат со злоупотребите кои ги вршат секојдневно

Активности|

Во изминатите неколку дена пазарџиите од „Зелен Пазар... Повеќе → ЈП ПОЦ: Пазарџиите протестираат за да продолжат со злоупотребите кои ги вршат секојдневно

Изминатата недела санкционирани вкупно 216 непрописно паркирани возила

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата недела санкционирани вкупно 216 непрописно паркирани возила

Дневен ред за 40-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 40-та седница на Совет на Општина Центар –... Повеќе → Дневен ред за 40-та седница на Совет

Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско корисна работа

Активности|

Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за... Повеќе → Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско корисна работа

„Центар не е паркинг!“ – Кампања за подигање на јавната свест за последиците од прекумерното користење на возила

Активности|

Од денеска, ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар... Повеќе → „Центар не е паркинг!“ – Кампања за подигање на јавната свест за последиците од прекумерното користење на возила

ЈП ПОЦ во чекор со светските трендови во паркинг индустријата

Активности|

Директорот на ЈП Паркинзи на Општина Центар, Васко Кичевски... Повеќе → ЈП ПОЦ во чекор со светските трендови во паркинг индустријата

Од 8. јануари поскап паркинг за похумано живеење на жителите на Општина Центар

Активности|

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на... Повеќе → Од 8. јануари поскап паркинг за похумано живеење на жителите на Општина Центар

Одлука за распределба на средства од Буџетот на Општина Центар за 2019 за финансирање на здруженија и фондации

Проекти|

Врз основа на Програмата за финансирање на програмските... Повеќе → Одлука за распределба на средства од Буџетот на Општина Центар за 2019 за финансирање на здруженија и фондации

Close Search Window