Оглас за ангажирање на сезонски работници

Активности|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Богдановиќ подели 220 пакети со храна и хигиенски производи на семејства од висок социјален ризик

Uncategorized, Проекти|

Во рамки на Меѓународната недела за борба против... Повеќе → Богдановиќ подели 220 пакети со храна и хигиенски производи на семејства од висок социјален ризик

Центарци на Отворен ден со градоначалникот Саша Богдановиќ

Активности|

Гласната музика од околните локали, дивите депонии,... Повеќе → Центарци на Отворен ден со градоначалникот Саша Богдановиќ

Дневен ред за 35-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Р Е Ш Е Н И Е за свикување на 35. седница на Советот на Општина... Повеќе → Дневен ред за 35-та седница на Совет на Општина Центар

Од вторник – Отворен ден со градоначалникот Богдановиќ во Општина Центар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ,... Повеќе → Од вторник – Отворен ден со градоначалникот Богдановиќ во Општина Центар

Од 2020 година ЈП ПОЦ ќе го преземе бележењето на хоризонталната сигнализација во Општина Центар

Активности|

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на... Повеќе → Од 2020 година ЈП ПОЦ ќе го преземе бележењето на хоризонталната сигнализација во Општина Центар

Одбележана детската недела во ООУ „Киро Глигоров“

Активности, Образование|

По повод Детската недела која оваа година се одбележува под... Повеќе → Одбележана детската недела во ООУ „Киро Глигоров“

За една недела санкционирани 333 возила во Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За една недела санкционирани 333 возила во Центар

Соопштение за повторна јавна презентација и јавна анкета за ДУП Градска четврт ЦС 06 – локалитет Судска Палата 2

Активности|

Врз основа на член 24 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Соопштение за повторна јавна презентација и јавна анкета за ДУП Градска четврт ЦС 06 – локалитет Судска Палата 2

Во септември во Општина Центар собрани 30 тони отпад

Активности|

Заложбите за почиста и поздрава животна средина се... Повеќе → Во септември во Општина Центар собрани 30 тони отпад

Close Search Window