Општина Центар распишa Јавен повик за користење субвенции за поправка и санација на кровови и лифтови на станбени згради – Пријавување од 16-30 септември 2019 година

Активности|

Општина Центар распишa Јавен повик за финансиска поддршка... Повеќе → Општина Центар распишa Јавен повик за користење субвенции за поправка и санација на кровови и лифтови на станбени згради – Пријавување од 16-30 септември 2019 година

Втор циклус еднократна помош за новороденчињата во Општина Центар – Денеска поделени уште 100 решенија на баратели за парична помош за новороденче

Активности|

Денеска во Општина Центар, градоначалникот Саша Богдановиќ... Повеќе → Втор циклус еднократна помош за новороденчињата во Општина Центар – Денеска поделени уште 100 решенија на баратели за парична помош за новороденче

Изминатата недела санкционирани 286 непрописно паркирани возила во Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата недела санкционирани 286 непрописно паркирани возила во Центар

Улица „Петричка“ во Маџир Маало добива нова атмосферска и фекална канализација и реконструкција на водоводна мрежа

Активности|

Со грант од Министерството за транспорт и врски се... Повеќе → Улица „Петричка“ во Маџир Маало добива нова атмосферска и фекална канализација и реконструкција на водоводна мрежа

Јавен повик за поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбени згради во Центар

Активности|

Врз основа на Програмата за измени и дополнувања на... Повеќе → Јавен повик за поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбени згради во Центар

ЈП ПОЦ започнува ноќна акција за отстранување на непрописно паркирани возила

Активности|

Во текот на вчерашната вечер ЈП Паркинзи на Општина Центар... Повеќе → ЈП ПОЦ започнува ноќна акција за отстранување на непрописно паркирани возила

Награда за хуманост за Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ – Статуетка со ликот на Св. Мајка Тереза за проектот „Банка на храна“

Активности|

Вчера вечер, на свеченото доделување посланија за хуманост... Повеќе → Награда за хуманост за Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ – Статуетка со ликот на Св. Мајка Тереза за проектот „Банка на храна“

Дневен ред за 34-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 34-тата седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 34-та седница на Совет

Одржана свечена церемонија по повод отворањето на ООУ „ Киро Глигоров“ – Богдановиќ: Децата од Капиштец ќе учат во ново, и на овие простори, најмодерно училиште

Активности, Образование|

Под слоганот „За среќно детство“, денеска во присуство на... Повеќе → Одржана свечена церемонија по повод отворањето на ООУ „ Киро Глигоров“ – Богдановиќ: Децата од Капиштец ќе учат во ново, и на овие простори, најмодерно училиште

Соопштение за јавност

Активности, Образование|

Почитувани, Новото општинско училиште „Киро Глигоров“ во... Повеќе → Соопштение за јавност

Close Search Window