Општина Центар од владината програма за намалување на аерозагадувањето доби 4.000.172 денари

Проекти|

Согласно јавниот повик за реализација на Програмата за... Повеќе → Општина Центар од владината програма за намалување на аерозагадувањето доби 4.000.172 денари

Со средства обезбедени од Центарот за развој на Скопски плански регион – Се реконструира улицата „Рилски Конгрес“ во делот на Општина Центар

Активности|

Oд денеска, започнува реконструкцијата на коловозот на... Повеќе → Со средства обезбедени од Центарот за развој на Скопски плански регион – Се реконструира улицата „Рилски Конгрес“ во делот на Општина Центар

Минатата недела санкционирани 182 непрописно паркирани возила на територија на општината

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани 182 непрописно паркирани возила на територија на општината

Со петиција на жителите на Градски Ѕид се менува начинот на организирање и наплата на затвореното паркиралиште “Дом на градежници“

Активности|

На барање на жителите на Градски Ѕид кои живеат во опфатот... Повеќе → Со петиција на жителите на Градски Ѕид се менува начинот на организирање и наплата на затвореното паркиралиште “Дом на градежници“

Јавен повик до евидентирани нвработени лица за вклучување во програмата Општинско-корисна работа

Активности|

Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за... Повеќе → Јавен повик до евидентирани нвработени лица за вклучување во програмата Општинско-корисна работа

Close Search Window