Одлука и формулар за неспроведување на стратегиска оцена за ДУП

Uncategorized|

На 12.6. 2019, Општина Центар донесе одлука за неспроведување на... Повеќе → Одлука и формулар за неспроведување на стратегиска оцена за ДУП

Одржана дванаесетта Седница на Советот за развој на Скопски плански регион

Активности|

Во просториите на Општина Центар, денес со почеток во 11... Повеќе → Одржана дванаесетта Седница на Советот за развој на Скопски плански регион

Дневен ред за 30-та седница на Советот на Општина Центар

Активности|

Дневен ред за 30-тата седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 30-та седница на Советот на Општина Центар

Проектен граѓански форум

Активности|

На 12.06.2019, во ООУ „Јохан Хајнрих – Песталоци“, со почеток во... Повеќе → Проектен граѓански форум

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена

Uncategorized|

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена за планскиот... Повеќе → Одлука за неспроведување на стратегиска оцена

Завршен проектот на Општина Центар и Архитектонскиот факултет за трансформација на улицата „Мирослав Крлежа“ – Избрани најдобрите проектни решенија на студентите

Активности|

Општина Центар ги избра трите најдобри проектни решенија... Повеќе → Завршен проектот на Општина Центар и Архитектонскиот факултет за трансформација на улицата „Мирослав Крлежа“ – Избрани најдобрите проектни решенија на студентите

Средства во висина од 7.000 денари и пакет производи од општествено одговорни компании – Општина Центар додели парична помош и производи на 100 семејства со принова

Активности|

Денеска, во Општина Центар, Градоначалникот Саша... Повеќе → Средства во висина од 7.000 денари и пакет производи од општествено одговорни компании – Општина Центар додели парична помош и производи на 100 семејства со принова

Завршија ученичките спортски игри во организација на Општина Центар – Пехари и спортски стипендии за најдобрите

Спот и млади|

Денеска во салата КК „Работнички“ со финалните натпревари... Повеќе → Завршија ученичките спортски игри во организација на Општина Центар – Пехари и спортски стипендии за најдобрите

Заврши проектот „Паркирај совесно“ – дваесет средношколци, идни совесни возачи, ќе летуваат во најголемиот спортско едукативен камп во Грција

Uncategorized|

Официјално заврши едукативниот проект „Паркирај... Повеќе → Заврши проектот „Паркирај совесно“ – дваесет средношколци, идни совесни возачи, ќе летуваат во најголемиот спортско едукативен камп во Грција

Голема акција во Општна Центар за собирање и рециклирање на отпадно масло од домаќинства

Активности|

Општина Центар започнува голема акција за собирање на... Повеќе → Голема акција во Општна Центар за собирање и рециклирање на отпадно масло од домаќинства

Close Search Window