Од денес, паркиралиштата на ул. Орце Николов во Дебар Маало стануваат резидентни паркиралишта

Uncategorized|

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи“ на... Повеќе → Од денес, паркиралиштата на ул. Орце Николов во Дебар Маало стануваат резидентни паркиралишта

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Uncategorized|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Изминатата седмица санкционирани 195 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 195 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Минатата недела санкционирани се 131 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 131 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Минатата недела санкционирани се 187 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 187 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Uncategorized|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

За седум дена санкционирани се 202 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 202 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Во текот на една недела санкционирани 162 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 162 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Изминатата седмица санкционирани 129 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 129 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Санкционирани 132 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 132 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window