За седум дена санкционирани се 296 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 296 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Општина Центар заврши со реконструкција на улицата Салвадор Аљенде

Активности|

Денеска градоначалникот на Општина Центар, Саша... Повеќе → Општина Центар заврши со реконструкција на улицата Салвадор Аљенде

Нови пешачки патеки и зеленило, Општина Центар започна со реконструкција на Сквер Јадран

Активности|

Грдата слика на стари и оштетени пешачки патеки на Сквер... Повеќе → Нови пешачки патеки и зеленило, Општина Центар започна со реконструкција на Сквер Јадран

Оглас за распределба на финансиски средства од Програмата за спорт и рекреација на Општина Центар Скопје за 2020 година

Активности, Спот и млади|

Врз основа на член 50 од Законот за локалната самоуправа... Повеќе → Оглас за распределба на финансиски средства од Програмата за спорт и рекреација на Општина Центар Скопје за 2020 година

Огласи за стипендии на ученици од ООУ-а од областите на културата, науките и спортот

Култура, Образование, Спот и млади|

Општина Центар и оваа година објави огласи за доделување на... Повеќе → Огласи за стипендии на ученици од ООУ-а од областите на културата, науките и спортот

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Активности|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Општина Центар подели 150 пакети храна за пензионерите и згрижувачките семејства

Активности|

Општина Центар во соработка со невладината организација... Повеќе → Општина Центар подели 150 пакети храна за пензионерите и згрижувачките семејства

Дневен ред за 51. седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 51. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 51. седница на Совет

Конзервација и реставрација на излозите и рекламите на 18 дуќани во Стара скопска чаршија

Култура, Проекти|

Општина Центар во соработка со Министерствотo за економија... Повеќе → Конзервација и реставрација на излозите и рекламите на 18 дуќани во Стара скопска чаршија

Општина Центар поведе судска постапка за утврдување на раскинување на договорите со Графички Центар ДОО Скопје

Uncategorized|

Во месец јуни оваа година,  Општина Центар, преку... Повеќе → Општина Центар поведе судска постапка за утврдување на раскинување на договорите со Графички Центар ДОО Скопје

Close Search Window