Продолжува проектот за собирање електричен отпад: “Донеси стар уред и земи ваучер за нов“

Активности|

Општина Центар, во соработка со колективниот постапувач... Повеќе → Продолжува проектот за собирање електричен отпад: “Донеси стар уред и земи ваучер за нов“

Општина Центар подготвена ги дочекува врнежите од снег и дожд

Активности|

Активирана е зимската служба на Општина Центар, а... Повеќе → Општина Центар подготвена ги дочекува врнежите од снег и дожд

Општина Центар започна со реализација на проектот “Нула Глад“

Проекти|

Со делењето на 150 пакети со храна и прехранбени производи на... Повеќе → Општина Центар започна со реализација на проектот “Нула Глад“

Продолжен мораториумот за градби на територија на Општина Центар

Совет|

Советот на Општина Центар на вчерашната 21-ва седница одлучи... Повеќе → Продолжен мораториумот за градби на територија на Општина Центар

“Мојата порта“ – краток филм на децата од основните училишта во Општина Центар

Култура|

Вчера, 12 декември, во Кинотека на Македонија беше... Повеќе → “Мојата порта“ – краток филм на децата од основните училишта во Општина Центар

Close Search Window