Општина Центар поведе судска постапка за утврдување на раскинување на договорите со Графички Центар ДОО Скопје

Uncategorized|

Во месец јуни оваа година,  Општина Центар, преку... Повеќе → Општина Центар поведе судска постапка за утврдување на раскинување на договорите со Графички Центар ДОО Скопје

Јавен повик за вклучување во Програмата Општинско-корисна работа

Uncategorized|

Општина Центар објавува ЈАВЕН ПОВИК до евидентирани... Повеќе → Јавен повик за вклучување во Програмата Општинско-корисна работа

Конкурс за финансирање на проекти од областа на сценската уметност

Uncategorized|

Врз основа на член 22, став 1, точка 5 од Законот за локална... Повеќе → Конкурс за финансирање на проекти од областа на сценската уметност

Над 1 милион франци за јакнење на локалната демократија во 18 општини

Uncategorized|

Во рамките на проектот за зајакнување на општинските... Повеќе → Над 1 милион франци за јакнење на локалната демократија во 18 општини

Богдановиќ подели 220 пакети со храна и хигиенски производи на семејства од висок социјален ризик

Uncategorized, Проекти|

Во рамки на Меѓународната недела за борба против... Повеќе → Богдановиќ подели 220 пакети со храна и хигиенски производи на семејства од висок социјален ризик

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по предлог ДУП Градска Четврт Ц 04 – Дом на градежници

Uncategorized|

Врз основа на член 35 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по предлог ДУП Градска Четврт Ц 04 – Дом на градежници

Санкционирани 386 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 386 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Uncategorized|

Поради редовно одржување на чистотата и зголемен обем на... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена

Uncategorized|

Одлука за неспроведување на стратегиска оцена за планскиот... Повеќе → Одлука за неспроведување на стратегиска оцена

Заврши проектот „Паркирај совесно“ – дваесет средношколци, идни совесни возачи, ќе летуваат во најголемиот спортско едукативен камп во Грција

Uncategorized|

Официјално заврши едукативниот проект „Паркирај... Повеќе → Заврши проектот „Паркирај совесно“ – дваесет средношколци, идни совесни возачи, ќе летуваат во најголемиот спортско едукативен камп во Грција

Close Search Window