Спот и млади|

ОПШТИНА ЦЕНТАР – Лига на натпревари во МАЛ ФУДБАЛ 2021/2022 година
РЕЗУЛТАТИ И ТАБЕЛА ПОСЛЕ ОДИГРАНИ КОЛА
ШЕСТО КОЛО / Среда – 11 Мај 2022 год.
бр. Училишни екипи резултат стрелци на голови
1 ООУ “Кочо Рацин“ – ООУ “Киро Глигоров“ 3 : 1 бр. 11 (2), бр. 3 (1) – ООУ “Кочо Рацин“
бр. 11 (1) – ООУ “Киро Глигоров“
2 ООУ “Ј.Х Песталоци“ – ООУ “Гоце Делчев“ 1 : 1 бр. 4 (7) – ООУ “Ј. Х Песталоци“
бр. 12 (1) ООУ “Гоце Делчев“
3 ООУ “Димитар Миладинов“ – ООУ “11 Октомври“ 1 : 2 бр. 7 (2) – ООУ “11 Октомври“
4 ООУ “Коле Неделковски“ – ООУ “Кирил и Методиј“ 3 : 0 бр. 6, 5. 13 (1) – ООУ “Коле Неделковски“
 
Место Училишта бодови бодови   голови гол
разлика
победи нерешени порази дадени примени
1 ООУ “Коле Неделковски“ 18 6 0 0 25 2 23
2 ООУ “11 Октомври“ 15 5 0 1 25 2 23
3 ООУ “Димитар Миладинов“ 15 5 0 1 37 2 34
4 ООУ “Ј.Х Песталоци“ 10 3 1 2 13 16 -3
5 ООУ “Кочо Рацин“ 6 2 0 4 6 27 -21
6 ООУ “Кирил и Методиј“ 4 1 1 4 4 16 -12
7 ООУ “Киро Глигоров“ 1 0 1 5 4 31 -28
8 ООУ “Гоце Делчев“ 1 0 1 5 4 20 -16

 

Comments are closed.

Close Search Window