Спорт и млади|

ОПШТИНА ЦЕНТАР – Лига на натпревари во МАЛ ФУДБАЛ 2021/2022 година
РЕЗУЛТАТИ И ТАБЕЛА ПОСЛЕ ОДИГРАНИ КОЛА
ЧЕТВРТО КОЛО / Понеделник – 09 Мај 2022 год.
бр. Училишни екипи резултат стрелци на голови
1 ООУ “11 Октомври“ – ООУ “Кочо Рацин“ 7 : 0 бр. 7 (4), бр. 9 (2), бр. 4 (1) – ООУ “11 Октомври“
2 ООУ “Коле Неделковски“ – ООУ “Гоце Делчев“ 3 : 1 бр. 6, 8, 7 (1) – ООУ “Коле Неделковски“
бр. 14 (1) – ООУ “Гоце Делчев“
3 ООУ “Димитар Миладинов“ – ООУ “Кирил и Методиј“ 6 : 0 бр. 9 (2), бр. 11 (2), бр. 2, 4 (1) – ООУ “Димитар Миладинов“
4 ООУ “Киро Глигоров“  – ООУ “Ј.Х Песталоци“ 0 : 8 бр. 4 (4), бр. 7 (2), бр. 6, 4 (1) – ООУ “Ј. Х Песталоци“
 
Место Училишта бодови бодови   голови гол
разлика
победи нересени порази дадени примени
1 ООУ “Димитар Миладинов“ 12 4 0 0 30 0 30
2 ООУ “11 Октомври“ 12 4 0 0 23 0 23
3 ООУ “Коле Неделковски“ 12 4 0 0 21 2 19
4 ООУ “Ј.Х Песталоци“ 6 2 0 2 10 15 -5
5 ООУ “Кирил и Методиј“ 3 1 0 3 2 11 -9
6 ООУ “Кочо Рацин“ 3 1 0 3 3 24 -21
7 ООУ “Гоце Делчев“ 0 0 0 4 3 13 -10
8 ООУ “Киро Глигоров“ 0 0 0 4 1 26 -25

 

Comments are closed.

Close Search Window