Со новите ДУП-ови во Центар зачувани се над 13.000 метри квадратни парковско зеленило

Активности, Совет|

На продолжението на 59-тата седница. советниците од Совветот... Повеќе → Со новите ДУП-ови во Центар зачувани се над 13.000 метри квадратни парковско зеленило

Советот го изгласа новиот ДУП Градска четврт Ц 04 – Дом на градежници

Активности, Совет|

Во салата на Советот на Општина Центар денес се одржа... Повеќе → Советот го изгласа новиот ДУП Градска четврт Ц 04 – Дом на градежници

Советот на Општина Центар додели субвенции на ЈП „ПОЦ“ за заедничкиот проект „И отпадот има вредност!“

Активности, Совет|

Советот на Општина Центар на последната 59-та седница донесе... Повеќе → Советот на Општина Центар додели субвенции на ЈП „ПОЦ“ за заедничкиот проект „И отпадот има вредност!“

Љупчо Ѓурчиновски е нов полициски командир на ПС „Центар“

Активности, Совет|

На вчерашната 59-та седница, покрај останатите точки на... Повеќе → Љупчо Ѓурчиновски е нов полициски командир на ПС „Центар“

Општина Центар додели парична помош од 400.000 денари за настраданите од земјотресот во Петриња и Сисак

Активности, Совет|

Советот на Општина Центар вчера ја одржа 59-тата седница. На... Повеќе → Општина Центар додели парична помош од 400.000 денари за настраданите од земјотресот во Петриња и Сисак

Општина Центар и ЕВН го сервисираа дефектот со електричната енергија на Кале

Активности|

Во населбата Кале во Општина Центар по дводневниот прекин,... Повеќе → Општина Центар и ЕВН го сервисираа дефектот со електричната енергија на Кале

Нова вертикална сообраќајна сигнализација на повеќе улици во Општина Центар

Активности|

Продолжуваат активностите на Општина Центар за заменување... Повеќе → Нова вертикална сообраќајна сигнализација на повеќе улици во Општина Центар

Општина Центар собира предлози за име на новиот Младински центар

Активности, Проекти, Спот и млади|

Посетете ја веб-страната на Општина Центар, centar.gov.mk и дадете... Повеќе → Општина Центар собира предлози за име на новиот Младински центар

Свислион ДОО Скопје е нов партнер на Општина Центар и Банка за Храна МК во проектот „Нула Глад“

Активности, Проекти|

Уште една општествено одговорна компанија се приклучи кон... Повеќе → Свислион ДОО Скопје е нов партнер на Општина Центар и Банка за Храна МК во проектот „Нула Глад“

Јавен повик за прибирање барања за користење средства од Буџетот на Општина Центар за 2021 година, наменети за финансирање на активности на здруженијата и фондациите

Активности|

ОПШТИНА ЦЕНТАР-СКОПЈЕ Врз основа на Законот за здруженија и... Повеќе → Јавен повик за прибирање барања за користење средства од Буџетот на Општина Центар за 2021 година, наменети за финансирање на активности на здруженијата и фондациите

Close Search Window